Wat is Tip The Entertainer?

Tip The Entertainer is een mogelijkheid om betaald te worden door de kijkers thuis. Je krijgt dus ‘tips’ van jouw fans voor jouw entertainment! Nu we niet naar buiten mogen, alle evenementen voorlopig niet doorgaan, clubs e.d. zijn gesloten door COVID-19 kun je toch betaald worden voor jouw thuis-show!

Jij als echte entertainment Queen of King laat je talenten zien vanuit huis en de kijkers geven je een tip van minimaal € 2,- als blijk van waardering voor jouw talent!

Waarom is een tip vreemd in Nederland?

In Nederland zijn wij het niet gewend om tips te geven aan entertainers. Dit komt o.a. omdat we met de Euro geen lage coupures papiergeld hebben. Zoals bijvoorbeeld wel in Amerika, met het 1 dollar biljet. Daar kun je entertainers tippen voor het vermaak dat wordt geleverd. Terwijl we in Nederland en de rest van Europa vaak alleen horeca personeel tippen. Met Tip The Entertainer willen wij hier verandering in brengen! Nu is het tijd om hardwerkende entertainers te tippen! Nu kan elke artiest door middel van de QR code worden getipt!

Via Tip The Entertainer geven jouw kijkers en fans je waardering voor jouw talenten die je toont via jouw eigen social media kanalen (Instagram, Facebook etc.). De QR code kun je blijven gebruiken, ook wanneer we straks weer de mogelijkheid hebben om op een podium te staan!